Echipamente piscine / saune / jacuzii

Va oferim solutii complete de echipare pentru: piscine / saune / jacuzii

Cabina de sauna Radiant


Cabina functioneaza pe baza elementelor din radiatorul de caldura care produc radiatie in infrarosu, care este un tip de  caldura similar cu cel generat de energia solara. Aceste elemente produc caldura uscata. Aceasta caldura penetreaza profund prin piele, generand o suita intreaga de efecte pozitive, printre care se remarca stimularea circulatiei sanguine, relaxarea musculaturii, arderea caloriilor, eliberarea de stres, relaxare fizica si mentala. 

Cabina poate fi asamblata cu mare usurinta si poate fi asezata in orice spatiu uscat. Cabina este dotata cu un panou de comanda extern, care faciliteaza reglajele de temperatura si timpul de functionare. Timpul de asteptare intre pornire si utilizare efectiva este de cca. 10 min. Tot de la panoul de control se pornesc si luminile din interior. Acest model  are in dotare un radio/CD player care face experienta din cabina si mai placuta.

Cabinele cu infrarosii sunt realizate din lemn de cucuta, un lemn placut parfumat, de culoare deschisa asemanatoare pinului. Suprafata exterioara este realizata din furnir de nuc negru. Elementele de incalzire de dimensiuni  generoase au foat plasate in asa fel incat sa actioneze asupra intregului corp. Deoarece cabina poate genera transpiratie intensa, bancile si podeaua trebuie sa fie protejate cu prosoape. Bancile sunt detasabile pentru a facilita o mai buna curatare. Caldura produsa de elementele cu infrarosu nu produc radiatii nocive sau daunatoare. Cu toate acestea, din cauza cresterii de temperatura de  la nivel tesuturilor, femeile insarcinate sau persoanele cu probelem cardiace trebuie sa se adreseze medicului inainte de utilizare.

Cerere oferta

Pentru a cere o ofertă de preţ pentru acest produs vă rugăm completaţi formularul de mai jos :